Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring i harmoni

Våren rusar
med kraft över
vägar och fält

plöjer nya fåror
i marken

Svartån
brusande vild

ystert frisläppt
ur isens
tvångströjor

lekfull och nyfiken
busar solen
med spirande grönska

genom oändliga
kvitterharmonier
vandrar jag




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-24 15:03



Bookmark and Share


  Stisse
Fint bildspråk. Jag blir riktigt yster i sinnet av att läsa din dikt.
2024-02-26

    Blekingetjejen
Snyggt arrangemang!
2024-02-24

  BenGust VIP
Texten visar en värld
i uppvaknande
med varierande
harmoniska svängningar.

2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP