Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Vårvindar friska


Till Julia Nyberg

Hjärtat det ekar

Kärlekens lekar

Skygg som en duva, vårtidens brud

Åren är gångna

Orden är fångna

Men jag kan höra vårklangens ljud

Kom, du min sköna, våren är här

Lämna din himmel, kom var mig kär!

Men hon är borta

Liv är så korta

Julia vacker var

 

Klockan har slagit

Döden har tagit

Julia, hennes jordiska band

Men hennes kärlek

Tål denna smälek

Värmer ännu som vårbrasans brand

Julia sjung för mig än en gång

Sjung om din kärlek, stäm upp din sång!

Men hon är borta

Liv är så korta

Julia vacker var

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roggebogge VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-24 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP