Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vikt och abborrar

En abborre över ett kilo

är en gosses dröm

En abborre över två kilo

är en karlsloks dröm

En abborre över tre kilo

legendarens mål

Men det är rätt vanligt att kvinnor

föder barn över fyra

 




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-02-02 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP