Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter pilgrimsvandring på kyrkogården. Inspiration trösterika ord i Ylva Eggehorns dikt/psalm "var inte rädd".


Brådskande steg i minnenas land

Var lugn min älskade i dina spetsande sinnen

hastande steg hindrar inte fragmentariska minnen

cementerar ej heller sprången hos hinden

när hon flyr från stormiga känslor i vinden

 

Var inte rädd för att möta din sorg

lägg dina mörkaste tankar i minnenas korg

tag fram dem och vänd dem från mol till dur

i solstrålarnas syrerika regnskur

 

 

 

 

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-02-25 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP