Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En levnads avtryck

På åldrad tidning

lämnats ett par glasögon

Avtryck av levnad




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-25 17:19



Bookmark and Share


  Stisse
Tänkvärt och välformulerat. "Avtryck av levnad" en underbar formulering.
2024-02-26

  BenGust VIP
Tänk teckentryck från 1937
och ögon som läst och levt.
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP