Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktande på språng


Sänd av Guds nåde

I livets skepnad finns du liksom jag

du såg i egenskap av Guds nåde vag

igenom min osynliga mantel av kraft

då jag kröp till korset i en brandgul taft

 

vilsam ockra spreds över brantens rand

de fagra känslorna sattes i brand

när timglasets sand rann ut i vulkanens heta land

i farliga förfäders svindlande Samarkand 

 

Blodutgjuteldens hämnd färdades i dikenas rännilar

vassa kanter begärens egg och stålkanten filar

skar igenom kärlekens tvetydiga svar

vi gick tillsammans till de vi en gång var

 

Kära

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-02-28 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP