Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blev inspirerad av att få kommentarer på en text av poeten 'Sefarge'. Jag vet inte om det är hans rätta namn eller om bilen egentligen var en folkvagn modell avtagbart tak från kanske 1967, har jag inte vidare reda på heller.


Om Kalle...





...målar en tavla,
får den uthängd
i ett galleri

samt signerat den
'Kalle Kanin', och
gått ut på

gatan för att
få en nypa
luft. Samt blir

överkörd av en
kvinna i sjal
i en gammal

Citroën, modell 'paddan'
och bilen är
en hyrbil samt

planeten Venus står
i passage med
planeten Jupiter, kommer

det då att
regna över Götgatan (42)
i Stockholm klockan

14:33 den sjunde
maj 2024? Den
frågan saknar svar.


(Om Selma, vilken Selma, om Selma, vilken Selma,
jo Selma, Selma, Selma, Semla med kanel-stången...)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-02-28 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP