Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄNDEBUD

Kan du göra mig en tjänst?
Hälsa att jag saknar våra samtal
som var de mest berikande jag haft.

Låt honom också veta 
att hans humor och hans skratt
till min själ gav näring och ny kraft. 

Vill du berätta att jag tycker
det är ensamt, tomt och kallt
utan hans värme och hans närhet?

Jag lämnar detta nu.
Har sagt allt jag har att säga.
Kommer han tillbaka? Ingen vet.

Du budbärare som står här
som en främling framför mig.
Vet du om att du ser ut precis som han?

Lova att när ni möts,
ge en Varm Kram från mig.
Den jag älskade var en nykter man.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-29 01:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hoppas att budet kommer fram,
fint tecknat av dig.
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP