Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken övervinner svårigheterna med att kommunicera och känslan av att inte bli uppskattad


Ville Bara Bara Snäll


Ville bara vara snäll,
men ändå blir det så tokigt,
min misslyckad emotion

Ville bara vara bussig,
men det gick så fel,
jag som tyckte att jag var gullig

Ville bara vara omtänksam,
tårarna flödade ändå,
var inte så hjälpsam

Ville bara vara rak,
men får en käftsmäll,
rätt på mitt vrak

Ville bara vara kärleksfull,
möts av avvisande!
Så smärtsamt, så ont!

Nu är jag tyst, lyssnar och väntar;

Kramar mjukt
Håller om innerligt
Känner beröringen
Kärleken lever än




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-29 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP