Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mot apologeterna


Extremist

För att meditera i fred över guds kärlek blundar de troende för de som hellre grubblar över guds domar. Och när de försvarar Tron i stort försvarar de också sina onda bröder, vilket utgör de godas speciella ondska. Få är fanatiker, säger de, och låter som seriemördaren som "väl tappar humöret ibland men i grund och botten är en fridsam människa". Men om en kropp ständigt och med tröttsam regelbundenhet drabbas av dessa hatets tumörer, kan man då inte enas om att patienten är sjuk?




Övriga genrer (Aforism) av Paulie
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-02-29 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulie