Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Galenskap: Läs på egen risk

Låter mig förföras av mitt hatiska jag
Monstret inom mig som fylls utav hat
Krossar spegeln och ser blodet drypa
Kramar ihop, spänner mig, raseri
Så trött på spy känslorna inom mig
Mitt inre hatar det yttre, demoner och hjärnspöken

Ångest, svarta långa nätter, grubblandes, tankar
Aldrig ser jag ett slut, aldrig kan jag älska mig själv
Äcklig, ja, jag vet, mitt inre hatar mig
Mina demoner skrattar, jag skäms
Raseriutbrott, händerna blöder
Måste förskingra min smärta

Bråttom, finns en utväg, något som hindrar hatet
Äcklas, äcklas, fyfan vilket monster
Sluta, sluta, jag orkar inte mer
Alla röster, ni tar kål på mig
Önskar jag såg och kände yttre smärta
Slår blodiga nävar i kall, rå sten
Fingrarna knakar av smärta
Ben bryts, jag vrålar, sluta, sluta, demoner bort

Finns inget slut, hatet, ångesten, allt är svart
Laddade känslor likt kanoner, avfyrar boom, boom
Mina känslor tar stryk mitt hat eskalerar
Texten eskalerar, finner inget slut
Bort, stick, skriker ut smärtan
Demoner, svarta demoner, ni skrämmer mig
Får mig att vilja spy och kräkas

Krossar stenen, bryter benen, springer iväg
Skriker, vrålar, det smärtar
Snälla inte mer, snälla inte mer
Sluta läsa, stäng av datorn, snälla sluta
Mitt hjärta dunkar i panik, känner ni
Vi är inte ensamma, demoner i varje hörn
Bort, bort, försvinn, jag gråter hysteriskt

Någon står och flåsar er i nacken
Tomma blickar stirrar in i din själ, snälla sluta
Läs inte mer, läs inte mer, jag avråder er
Döden kommer och tar er
Mannen utan ansikte kommer i drömmarna
Dräper er vid minsta rädsla

Flämtande ångrar jag mitt drag, blodet rinner
Jag varnade er, sluta läsa, mannen kommer och tar er
Han flåsar er i nacken, han viskar i örat
Självmord blir ett faktum, när demoner skriker
Monster, monster, ut, försvinn, ni tvivlar
Vilken dåre, vilka tomma ord
Jag avråder er, dölj inte smärtan, skrik, vråla
Nu skall vi vidare ut i mörkret
Mannen jagar er, spring, ryck upp er

Shit, bakom dig, akta, skriker ut min smärta
Försvinn, läs inte mer, detta är hemskt, groteskt
Mannen står flåsande bakom dig, du som läser
Hemsökelsen är ett faktum, i drömmen skall du dräpas
Och jorden rensas på det som är orent
In i kaklet och ut med smärtan
Vi är barn av våran tid

Hatet fyller mig, jag skriker, sluta
Ut med det, ni tror jag är galen
Bort med er, fly, han kommer
Rädslan bakom skärmen, den skyddar er ej
Han hemsöker er i drömmen
En viskande röst i bakhuvudet
Ett flåsande ljud i varje tyst minut

Jag varnade er, spring, sluta
Detta är och förblir en groteskt berättelse
Om hatet som hatade och demoner som skrattade
Mannen i bakgrunden som hemsöker drömmen
Ni är varnade, somna nu ej, då står han där
Vakandes, redo att dräpa
Skräck, skräck, galenskap
Jag är galen, galen, galen
Slut




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-29 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP