Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 februari 2024


Den ädlaste kampen

Den ädlaste kampen
är striden mot ondskan,
och slagfältet är bröstet.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-01 13:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP