Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TELLUSRAPPORT (limerick)

Invånare från galaxen Messieriska Havet

trodde att jorden på ett paradis var svaret.

På skärmen plötsligt de fick se

en nyhetssändning från SVT.

Vände hem och ställde ufot åter i hangaret.






Bunden vers (Limerick) av MaLo VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-06 09:29



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Limerick med ett stänk av allvar.
Hoppas dock att diktjaget får uppleva att jorden har sina poänger...
2024-03-10

  Kungskobran VIP
Kul limerik,
de gjorde den enda rätta
men frågan är om de inte får samma problem som oss,
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP