Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sluta dalta med judehatarna!


DET NYA HERREFOLKET

Fram ur dräggen, fram ur smolket

träder det nya herrefolket

Samma hat och samma anda

Samma plats där allt ska landa

Hur långt bort är nästa kristallnatt?

Hur långt bort är lägren och gasen?

"Palestinademonstrationer" -

Se de judehatande asen!

 

Antisemitismens paroller

Samma pack i helt nya roller

där kulissen nödtorftigt döljer

smutsvågor som fram mot oss sköljer

Tänk att detta slödder får hållas

allt medan klichéerna bollas

fram och åter i riksdagshuset

Släpp nu SANNINGEN ut i ljuset!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/3 2024

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2024-03-01 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP