Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp in mig dit mitt hjärta längtar som allra mest, dit bara du kan öppna dörren


Öppna Dörren

Öppen dörr
Stängd dörr
Jag står på tröskeln

Öppen dörr
Stängd dörr
Släpp in mig

Öppen dörr
Stängd dörr
Mitt hjärta längtar efter dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av imperfektionisten
Läst 52 gånger
Publicerad 2024-03-03 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

imperfektionisten