Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är imperfektionisten


Imperfektionisten

Söker allt mellan raderna
Letar efter det som skaver och känns fel
Där ljuset möter mörker
I ett gränsland av obehag

Där vill jag finna
Något så vackert
Något så kantstött
En plats jag kan kalla hem




Fri vers (Fri form) av imperfektionisten
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-03 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

imperfektionisten