Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket när du slutar ANDAS


En tagg växte i öknen.
Den som tror att han lever planlöst.
Ett lejon köpte det innan det gick ner i öknen.
Lejonet, som tror att han styr världen.
Halshuggning, river ut levrar.
Detta lejon, ledaren för en grupp, i nattens mörker,
Han stannade kvar bland kanibaler.
Allt eller inget, sa sultanens sultan.
Han var omgiven av okända människor.
Blodet rann som en flod hela natten.
Huvudena var staplade på varandra.
Benen slits isär.
Lejonets lejon kände en smärta.
Smärtan ekade i hans gom.
Hans lever slets ut.
Den som trodde att han levde planlöst var taggen som slet ut hans hjärta.
I en tid då kriget var segerrikt,
Han böjde sig för kraften av en ökentörn..
Domaren gav sin dom.
Det var början på utrotningen som stack in huvudet.
Lejonet, som levde utan minne, gjorde uppror.
"Herregud, jag önskar att jag hade gett efter i kampen"
Thorn talade i becksvart, "Vad skulle min vinst vara?"
”Jag är ett lejon som härskar över den här världen, är det så här min död skulle hända?” sa lejonet.
Men tiden hade gett sin dom.
Allt eller inget.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP