Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du dricker giftet ännu



Eftersom du är ett andetag i dina drömmar
Missa inte din stil, drick sirapen till ditt hjärta.
Eftersom du inte ger efter för svartsjuka
Bli förolämpad, gå in i den magiska och missionerande naturen av det andetag.
Eftersom du vill skrika ut till mognad
Bli inte förolämpad av dina drömmar utan att dricka gift
Eftersom du alltid letar efter en anständig man,
Trampa ner din förlorade stolthet i ett andetag
För det finns inget motgift för den vars fall är surmulen.
Du nådde orkanerna i ett andetag.
Sökningar finns alltid i hjärtat i bröllopshuset.
Han fortsätter att tjura åt den hjälplösa kärleken.
När du litar på ditt andetag öppnas dina ögon för känslighet.
Lär känna din horisont i drömmar.
Du måste lita på jordens visdom, himlens barmhärtighet, hjärtats rikedom och bönernas röst.
Utan tvekan kommer dina ögon att lysa och dina drömmar kommer att bli fruktbara.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP