Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten


Det finns en trött öken i mitt hjärta

så torr som möjligt

livet är lugnt och bittert

Och

Detta

jag vill ha vatten

Min törst bränner min kropp



Jag tappade mina sanna färger i denna jäkla tid.

Jag vaknade till dig i mina sömniga nätter

Hur många nätter har jag fötts med dig?

Hur många nätter dog jag med dig

Medan du lever med en ökänd mördare inom dig.


precision

Alla mina motståndsbroar har förstörts.

Mina läppar är spruckna och spruckna,

Brända kryddnejlika som torkar på grenen.

resterna av den stora översvämningen.

Jag är som ett torrt träd.




Hej skummande vattenfall av vattenfallet

Jag går in lite mer varje dag

till den obotliga elden.

Min törst bränner min sårade kropp.



Du har varit borta sedan du gick.

Jag förvandlades till en eld.

från alla delar av mig

Jag fattade eld från dikt till dikt.


Jag bär skadade kompositioner till mina öron.

Din röst surrar i mitt sinne.

smaklös

utan salt

mina tysta instrument

Jag är långt ifrån ditt andetag.


Däremot rann du in i mig med en rysning.

Jag förstorade din kärlek en miljon gånger.

Jag har spelat rollen som glada kärlekar en miljon gånger.

Min dörr är låst nu

Jag blev en fånge av mina skuggor.


Min juice som ger näring åt mina drömmar

Min räddning från mardrömmar är i dina händer.

Du har haven som får mig att växa inombords.

cool skugga av platan

Du har blodet som rinner genom mina ådror.


Mina ögons ljus, min förvirring

min murgröna...

så mycket för dig

Jag blev så bränd.

olycklig

hopplös koma

slå in den med din kärlek

Återfödde mig ur min aska




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP