Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ska klara av det här också!!!


Kristallsjuka

 

 
eller Fallandsjuka
är inte livshotande men nog så
skrämmande när världen plötsligt sätter
igång att snurra runt, runt, runt som om du
befinner dig mitt inne i en snurrande karusell
som bara ökar och ökar och ökar med påföljande
illamående och spykänsla som följd. Sprängande
huvudvärk som ett hjärnband runt skallen
pulserar med tjut och oväsen i öronen.
Helt plötsligt dök den på mig. Men
jag vägrar vara fånge i min egen
 kropp. Jag ska klara av
av det här!!

 

 

@EFM




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-05 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP