Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trevlig sommar, härliga poeter!!

 

 

 

I denna ljuvliga sommartid

önskar jag dig lugn, harmoni och frid,

i sinnen såväl som i kroppen

i hjärta, själ och huvudknoppen.

 

Nu väntar soliga varma behagliga dagar

att skapa forma nyttja precis som vi behagar.

Ta väl vara på dig, så hörs vi igen

när hösten och mörkret sig närma, min vän.

 

 

@EFM

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-17 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP