Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I oskyddat bo



Längst ner
på granens
kala gren
i gallrad skog

en fågels rede

Ett litet mossigt
runt
och oskyddat bo

nära stigen
mellan träden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-05 09:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ungefär*
2024-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Ungeför som vävarfåglarna i Afrika och deras hängande bon.
Träskonäbbarna är där ibland och äter upp ungar.
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP