Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom min älskade Ulf och sitt i min famn

 

Jag är förvånad över att det inte sker mer våld i Sverige med tanke på de rådande attityderna och mentaliteten hos alltför många människor.
Arrogansen, känslokylan, cynismen och dumdrygheten är monumental och folk undrar överraskade varför är det så mycket våld i landet? Kärlekslöshet är också det ett utstuderat våld. Det vi sår ska vi också skörda.
Våldet är ett symptom på ett mycket sjukt samhälle. Ett samhälle som statsministern tycker är bra. Ulf Kristersson är även han ett symptom. Hur vore det om skulle börja älska varandra i ett Sverige som behöver intensivvård. Kom min älskade Ulf och sitt i min famn så ska jag gosa och riktigt rå om dig. Här hos mig så händer det dig inget ont. Mycket hellre en katastrof än det här döda lugnet. Hellre att det brinner än att det står still.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP