Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saturnus å dom

Slänger upp en stjärna så innerligt lysande

-trots vårta och trött hälsporre

Spacklar inte ihop
Helvete heller

Låter henne sitta där på piedestal




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-07 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP