Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Likasinnade apostrofer


En lycklig stund

I en lycklig stund berättar jag för dig

Hur glad jag är att åter kunna se dig igen

Det var ett bra tag sedan vi sågs senast

Och jag undrar om du redan glömt

Vad vi pratade om då den gången??

Jag ser att du utvecklats mot förr

Och att du ger för mycket av dig själv

Du pläderar för absolut öppenhet men jag kan

Inte hålla med dig i allt du säger och tycker

Det finns sånt jag inte vill vara öppen med

Medans annat kan vi tala fritt om

Någon kallade mig öppen

En annan människa kallade mig sluten

Två sidor av samma sak??

Vad som är sant befinner sig sannolikt

Någonstans där emellan de två utsagorna

Allt är inte så svart-vitt som du tycks tro

Utan mer färgrikt i ett multispektrum

Du vet som en del säger;

”Men själen den är färglös!”

En dag ska vi förstå varandra

Och aldrig mer säga aldrig mer

 

Taleptox Skrev

Den 20240309

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-09 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP