Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Likasinnade apostrofer


Seans med skuld

När du så småningom ser porten

Till himlens vittne av synd

Drar du dig för att begå misstag

Fokus på skötsamhetens altare

Du sa att du vill göra fel om igen

För att lära dig av dina misstag

Och att den rättfärdighet du kände av det

Har gjort dig till den du är idag

Ingen köpman kan sälja min själ

Jag är ingen ekonomisk träl

Jag säljer inte min själ för högre syften

Kvar blir en ödmjuk seans med skuld

Du säger att du inte vill leva med sån skuld

Den som vi står med inför forna generationers

Verk och åtaganden i denna idylliska värld

Kronan på Guds verk blir stigmat i din själ

Med paralyserad själ angriper du hans vara

I en seans av skuld blir du på det klara

Vad allt handlar om i denna värld

Med ett stigma som drar oss ner till jorden

Sann kan du vakna när morgonen gryr

 

Taleptox Skrev

Den 20240310

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-10 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP