Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation



Den nakna linjen
gör oss beroende
av varandra
i en dröm
om lycka
där fysisk frihet
expanderar
över alla gränser
och kropparna
njuter frukten
av kärlekens
gränslöshet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-10 18:00



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
Köttets lust och kärlekens gränslöshet är på samma gång hudnära och kosmiska. sparas som bokmärke
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP