Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige - kärnvapenfri zon

Det kan uppstå en gemenskap
mellan människor
som kämpar för samma sak

Bräcklig
Frustrerande
Vacklande
Kortsiktig
Långsiktig
Haltande
Motarbetad
Medarbetad
Tvivlande
Alldeles underbar

Hur som helst

Det finns en väg för mig

Jag ser den
Jag tar den
Jag går den

Jag anställer mig själv som fredsarbetare

Tiden är kort
Kampen är lång




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-11 07:40



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Count me in!
2024-03-12

  Anya VIP
Hoppas det finns plats för mig på samma arbetsplats?
2024-03-11

    Sefarge VIP
Upplys-ande skrivelse
Jaa och även en
Kärn-kraft fri värld
Innan det blir
försent!Med
förstörande
Terror-raketer
o livsfarlig
strålning
som följd?
;)

2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP