Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Diket


Högsträckta stammar

I vattenspegelns stillhet

himlavalvets blå








Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-11 09:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Älskar sådana här diken, vi brukade dämma upp dom när jag var liten.
Härlig bild och dikt härtill
2024-03-11

  KYREUS of Sweden
Ögonblicksbild
och samtidigt
eviga
Moder Jord.
2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP