Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus



Den laddade atmosfären
strömmar i rummet
Den eviga upprepningen
om konflikter och krig
är en daglig följeslagare
Ekonomi
på det personliga planet
återkommer ständigt
Allt för konsten
att överleva
i en orolig tid
Gruppens tillstånd
är i extas
och trycket
mot utvecklingen
är obeskrivligt
Endast Gud är lösningen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-11 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP