Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADHD-AST å dom

Några av oss har knappt någon knapp alls,
å blir med tiden knäppa,
men inte av tiden,
utan av:
VOLYMEN
och LJUSET
och BRUSET
och FARTEN
och STRESSEN
FLEROMÄTTAT
FÖRORÄTTAD
av STÖKIG BERÖRING
å LUKTEN/DOFTEN
och ALLT ”däremellan”




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-12 15:56



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
ADHD är bluff.
Högst hälften av dom diagnosticerade har diagnosen.
2024-03-17

    Sefarge VIP
Smart sammanfattning!
Om vissa som knappt
har tid att leva men
ständigt störas,
beröras av
alla oväsen
-tligheter
däremell
-an?
;)
2024-03-13

  Marita Ohlquist VIP
En tuff diagnos som påverkar både den drabbade och de som är i närheten.
Tur att det finns hjälp att få.
2024-03-13

  KYREUS of Sweden
Tuffaste diagnosen:
att vara människa;
dvs
sann.
2024-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP