Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen



Drömmen
om himmelriket
öppnar för nya
dimensioner
Nyckeln till dödsriket
är en vision
för överlevnad
i flödet
En organisk kraft
håller mig i schack
under ålderns dagar
Klassikern
förblir levande
då gränsen krymper




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-03-13 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP