Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bortom bruset

 

stilla stund

stilla ro

stressen rinner av




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-13 22:24



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Väl fångat om denna epifani i min läsning. Jag har full förståelse för den som här reagerar negativt på ordet epifani.
2024-03-14

  Åsa Henriksson VIP
Sköna rader.
2024-03-14

  animan VIP
I kyrkans stillhet kan man finna både avskildhet och gemenskap.
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP