Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jeans gener

Ungdomens trånga jeansformler.
Det som hålles in av pressveckneurotiska söm,
Är det så, månne,
acne blir till?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-14 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP