Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Likasinnade apostrofer


Sammansmältning

Det tvååriga Barnet som för första gången

Får syn på sin mammas Tvillingsyster

Tillsammans förundras Först

För att sedan glömma bort tillfället

Sexton år senare möts de igen

Samtliga tre personer och barnet

Som nu är på väg att bli vuxen

Ser med andra ögon på sin mamma

Och hennes tvilling syster som är så lik

Tre medvetanden betraktar varandra

De smälter samman till ett

Individualiteten suddas ut

Ett alter ego hos en tvilling

Ser bara sig själv i spegeln

Och barnet som blivit vuxet

Utan några minnen av sin barndom

I glömskans fält smälts åren samman

Och Individualiteten stärks igen

 

Taleptox Skrev

Den 20240314

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-14 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP