Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


De vindburna

Vi borde få sväva
vi med

Som de
längtansfyllda
varelser vi är

och med svalors drill
föra fram vår sång

Som de
vindburna varelser
vi var en gång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-15 08:34



Bookmark and Share


  Koloristen
Buren av Adens vind, ja.

Se upp för durkdrivna domptörer.
2024-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Hellre vindburen än vinddriven (eller durkdriven...)

"Vinden blåser vart den vill", sade Jesus. Han talade då om den som var född av Anden.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP