Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tinsnö… lånad melodi från ” Kärleken kommer och kärleken går ”


Förunderlig kraft ut av solen

Tin snö på marken, förunderlig kraft, därunder av intet när solen det som har gömts, kommer upp i min park att avslöjas liv under stolen.

Refräng: Sig upp och genom allt hårt av som finns, hur än så beslutat sig blomma. Jag ser den ja många förresten som syns, för livet ska nytt återkomma.

Asfalt på gator på vägar omkring sprickor som till för att lagas. Här under grunden från stengrus på mark en blomma som i behagas.

Refräng: Mitt hjärta är ditt det var det jag fick i virvlarna trängdes betuttad. Ditt hjärta i blom från vägren som på, förunderlig kraft ut av solen.

Hur underligt är det i vårtid i gång i asfaltens urgrund, att växa, små blommor som tränger sig genom härvid och fått sig av vinterns, läxa, hur än så beslutat sig växa….

Copyright Glitträ




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Glitträ VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-15 10:15



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så talande, just detta att små blommor kan besegra ett lager med asfalt. Fint skrivet om livet versus tillrättaläggandena vi gör oss skyldiga till.
2024-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om solens magiska kraft.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP