Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om politisk vanmakt och vägval


Valet och Kvalet



Står i mitten av kvalet,
mitt i vägkorsningsvalet.

Till höger allt längre bort det skiftar,
himlen mörknar blå,
med brunlort lockar glittrar.

Till vänster rosas skyn,
med skimrande lömskhet och löften som lynn.

Står kvar och förundras,
över tidens andas bluff,
där människan sakta förminskas.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-15 11:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att tänka sig noga för innan man gör sitt val.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP