Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortre förlustelser

Borta gör man bort sig,
blir bortgjord
bortamatch borde bli förlust
borden och borden,
bom bommar bom-bom,
bollkallars slavande längs nät och nätlinjer,
boliners vinstandelar,
bordellers förlustar
bortamatch igen där
bortamål räknades länge dubbelt
bland bolmande cigarrer,
i bondagelekar av typen bandage- kalas,
banditer till expediter bakbundna kassakor
bortre begränsningen
turbiljett hem sen




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-16 06:53



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bortombrytande bosökeripoesi med bortalängtande bordellbotgöring i. Bonus till bovetepoeten!
2024-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP