Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur min diktsamling Kärlekens Kemi


Kärlekens Kemi

Genom hypotalamus rusar Kärlekens euforiska kemi,
dopaminen strömmar med rasande fart
och söker sig genom Nucelus accumbens vindlingar
Belöningens romantik genom Nucleus Caudatus inbjuder
kärleken genom chokladens Fenyletylamin
Hjärnbarken sluter sig kring oss bägge , omgivningen flyter bort
Talamus formar din längtan efter tät kontakt,
endorfinet tränger på. Oxycotinets flöde rusar i en oändlig orgasm




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-17 11:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så kan man också beskriva det.
2024-03-18

    Lena Söderkvist VIP
I sanning kemi. Skojigt sätt att visa det på.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP