Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solnedgång


Sen sommarkväll
vattenytans rörelse

Brandgul Solgata




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-18 08:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med KK.
2024-03-18

  Kungskobran VIP
Fantastisk bild med talande text
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP