Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(179)

 

 


snöfall över bygden
ser ut att falla i ultrarapid
vi ligger tillsammans i  sängen och
skrattar och dricker rom 
dina ögon är två underbara världar
är vi de enda människorna som finns
i en stuga någonstans i vintergatan 
gömd bland stjärnor och dis
snöfall över bygden 
doften av kokhett kaffe i köket 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-18 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP