Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blow This

I'm so susceptible,
really such an accessible
receptacle
for all and sunder,
the dolls and drags
the riffs and raffs
that hide in ether,
I holler and call
the temptress,
I see her
and crawl
all the wormholes
of interstellar intercourse,
follow their course
through and through
with harlot kin
I revoke and rescind
what's moral, and worse
I'm not even legit
for the spectacle
of sin,
instead I became
just a speck
on your skin




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-03-19 20:27



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
I'm not even legit
for the spectacle
of sin,
instead I became
just a speck
on your skin


Jesus renar bort den fläcken.

Snart är hydrafobikern här och bråkar, Lustverket. Du får övertyga honom att vi inte är samma person.

Jag skriver inte så bra nämligen!
2024-03-20

  Respons VIP
Jag översätter och läser om och om igen. Blir erbjuden en hisnande resa mellan maskhål och interstellära samlag. Det är mödan värt!
2024-03-20

    King Faerin
I love the intensity of this piece. Fluid flow. Avoids the territory of turgid, torpid, chary streams and it suits it well. Will read more of your work.
2024-03-20

  kriya
wormholes är så vackert inte alls lika vackert på svenska. och klingar inte dessutom med vargar
2024-03-20

  smultronbergen VIP
Kan du inte byta till svenska
så jag förstår. Det är säkert
mkt bra men ja orkar inte googla
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP