Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av ondskan

I mörkret lever världen nu

Även om vi går mot ljusare tider 

Rent årstidsmässigt

För hat och ondska flyger

Med vinden runt vår planet 

Försöker så sina frön i jorden

Och bevattna den med svavelos

 

Vi kan vinna denna strid 

Om vi sprider värme och omtanke 

Kring oss likt blomblad och hjärtan

Och vattnar gemenskapen

Med ljusets starka känslor 

Av att vara ett gemensamt vi

Istället för ett ensamt

Jag, du och de andra 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 06:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra påminnelse om hur viktigt det är att goda gärningar kan besegra ondskan.
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP