Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse men stark

Du stötte in i mig
Förvånad, men glad
Det var längesen nu
Du frågade vart jag skulle
Hem! Sa jag
Men jag skulle inte hem
Jag ljög
Du stal min väg hem när du lämnade
Å jag har varit vilse sen dess
Men det skulle du inte veta
Så enkelt skulle du inte få mig
Inte den här gången
Inte igen
Jag stötte ifrån
Förvånad, men glad
Jag frågade inte vart du skulle




Skapa | Skriva av Lucia szst
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-20 14:59



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Starka rader.
Du var stark och stolt.
Fast du längtade...

Kanske hade personen sårat dig för mycket?
Det är verkligen svårt att sätta gränser mot någon man är svag för.
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lucia szst