Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inspirationen slår till

I gudarnas knä
Muserna dansar omkring
Var är min penna?




Bunden vers (Haiku) av Nyvanna
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-08-21 14:40



Bookmark and Share


    Camillaa
igenkännande
bra beskrivningar
/ C *
2006-08-26

  Myself
gäller att skriva omedelbart-annars rinner det bort,som att försöka komma ihåg en dröm på morgonkvisten.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Nyvanna