Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man brukar säga om snön att den gömmer saker. Men inte alltid.


Tassar

Den smältande snön
Tar med sig tassavtrycken
Sen finns inget kvar




Bunden vers (Haiku) av Nyvanna
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 03:02



Bookmark and Share


    papillon
Det var en snygg utochinvändning av vad som göms i snö - applåd!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nyvanna