Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deppån

Han gråter, annars så cool och fartfylld.
Impulsstyrd, nu styrd till tårar.
Jag tänker att han är i depå, deppig och stilla.
Kanske fått syn på sig själv, genom vår uppmärksamma omsorg.
Vi som förstår omfattningen av hans predikament.
Nu sig själv på spåren, tycks se sig som på glänt.
Hör väl bakåt, alla illgärningar och allt galet bus.

Tiden tickar.

Gråten avtar, han är på retur, upp till den ytliga ytan.
Ansiktet återsamlat i flin och attityd.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 15:09



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Tror att jag mötte hen!
2024-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på en kollega jag hade, inte helt lätt att vara i närheten.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP