Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Leif Ericksson Syssling 2024


I sagans tid,
när allt var ofärdigt,
knappt skissat,
rått,
med suddiga konturer
- osäkert -
var du där, i dagböckerna,
i osäkerheten,
i liv som ännu inte kastade skuggor

Nu, i långa skuggors slutdokument,
stiger din gängliga gestalt
bort över slagfälten
i den nya osäkerhet sådana som vi delar;
våra fallna gelikar skuggor
i våra tillsvidaren;

tiden tunn som silke




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-03-21 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP