Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Område



En sträng i mörkret
fäst i könet
med hormoner
från en kvinnlig sfär
gör rummet laddat
med erotik
och det sköna
bär Demonen
med sig
in i döden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-03-22 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP